Az elengedés technikája (Gyakorlati útmutató)

2017. november 2. csütörtök § Hozzászólás

Az elengedés / önátadás technikája

A technika Dr. David R. Hawkins pszichiáter Elengedés című könyvéből ered. Ha valaki el szeretne mélyülni a témában, ajánlom a könyv elolvasását és a tudatszintek bemutatásáról szóló első könyvet, az Erő kontra erőt, de lényegében bármelyik Hawkins könyvet. Ha a könyveket ismerve nem értesz valamivel egyet az itt leírtakkal, akkor kövesd a saját szívedet. « Bővebben »

Reklámok

Stressz

2013. november 8. péntek § 2 hozzászólás

Mivel több mint 50 évig voltam orvos és pszichiáter, dolgoztam a pszichoanalízis, pszichoterápia, csoport terápiák területein és foglalkoztam különféle iskolák pszicho-dinamikájával. Továbbá éveket töltöttem táplálkozástudományi kutatásokkal és azoknak az agyi kémiájával, mentális betegségekkel és érzelmekkel történő kapcsolatával, melyek az Ortomolekuláris Pszichiátria című munkában kerültek összefoglalásra (a Nobel díjas Linus Pauling társszerzőjeként). Alaposan tanulmányoztam és használtam alternatív gyógymódokat, amelyek jótékonynak bizonyultak. « Bővebben »

Spirituális elsősegély

2013. október 16. szerda § 1 hozzászólás

Most pedig nézzük meg a spirituális elsősegély igényét, és azt a számtalan elvet, melyeket a kutatások során találtunk, ideértve mindazokat a dolgokat is, melyek általánosan nem annyira ismertek, de komoly jelentőséggel bírnak azok számára, akik spirituális úton járnak és az élet spirituális oldalával foglalkoznak. « Bővebben »

Én: Valóság és Szubjektivitás

2013. május 16. csütörtök § 4 hozzászólás

„Kérdés: A tükrök házának rejtélye az, hogy az elme nem tudja, vajon tapasztalatainak szerzője vagy címzettje? « Bővebben »

Személyek/Kalibrácók

2013. április 2. kedd § Hozzászólás

Avatárok/Avatars

1000 Jézus Krisztus/Jesus Christ

1000 A Buddha/The Buddha « Bővebben »

Vallás: A spirituális tévhitek forrása

2013. március 2. szombat § 3 hozzászólás

A hagyományos “igaz” vallásokban gyökerező téves elképzelések két hibaforrásra vezethető vissza. Az egyik az eredeti nagy tanító jellegzetes tanításainak egyszerű félreértése vagy téves magyarázata. Akik elsőként hallották ezeket, nem voltak megvilágosodottak, az eredeti tanításokat tehát megfertőzte az egójuk amit aztán a későbbi nemzedékek fordítói és írnokai felnagyítottak. A torzulás gyakran azért következett be, mert az ego hajlik rá, hogy a tanítások szelleme vagy lényege helyett csak a szavakat hallja meg. Minden fordítás téves, amely a béke vagy a szeretet tanításán kívül mást ad át. Ez alapszabály, és könnyű az ilyet észrevenni. « Bővebben »

Van-e egyszerű módja az ego visszafejtésének?

2013. február 14. csütörtök § 5 hozzászólás

Igen. « Bővebben »